Call of Duty: Mobile Çıkış Fragmanı, iOS ve Android'te Ücretsiz

01.10.2019 20:53 Özgür Eroğlu

 
Activision'ın her yıl çıkan, en popüler oyun serisi Call of Duty serisinin mobil platform için geliştirilen oyunu Call of Duty Mobile bugün piyasaya sürüldü. Oyunu şu anda iOS ve Android için ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.
 
Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre oyunu PC'de de fare ve klavye desteğiyle oynayabileceksiniz. Bu haberin detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.   
 
Tencent'in ödüllü stüdyosu Timi stüdyo tarafından geliştirilen oyun Black Ops ve Modern Warfare dahil olmak üzere Call of Duty serisinden çeşitli haritalar, modlar, silahlar ve karakterler içerecek. Bu modlardan bazıları Team Deathmatch, Search and Destroy ve Free-For-All; haritalardan bazıları da Nuketown, Crash ve Hijacked. Ek olarak Battle Royale moduna da sahip olacak.
 
Oyunun çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty®: Mobile Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler