Call of Duty: Mobile'a Yeni Bir Mod Daha Eklendi

19.10.2019 22:25 Özgür Eroğlu

 
Call of Duty serisinin mobil platformlar için çıkan oyunu Call of Duty: Mobile çıkışından bu yana gayet olumlu notlar aldı ve indirilme sayısı olarak da bu notları kanıtladı. Geçtiğimiz günlerde oyuna eklenen Gun Game modundan sonra bugün de oyuna yeni bir mod daha eklendi.
 
Bu mod oyunun resmi Twitter sayfası üzerinden paylaşıldı. Yeni eklenen modda sadece Keskin Nişancı Tüfeği alabiliyorsunuz ve rakiplerinizle seri bir şekilde birbirinizi öldürmeye çalışıyorsunuz.
 
Yine çok yakından tanıdık gelen bu modda DL Q33 veya Artic .50 silahlarından birini seçebiliyorsunuz. Oyun şu anda iOS ve Android üzerinden ücretsiz bir şekilde erişilebilir durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty®: Mobile Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler