Call of Duty: Modern Warfare, 2019 Yılının En Çok Dijital Satış Yapan Oyunu Oldu

24.11.2019 01:15 Özgür Eroğlu

 
Her yıl düzenli olarak piyasaya sürülen Call of Duty serisinin yeni oyunu, yine bu yıl da başarılı satış sayılarına ulaştı. SuperData'nın paylaştığı verilere göre Call of Duty: Modern Warfare, 2019 yılının en çok dijital satış yapan oyunu oldu.
 
Verilere bakıldığı zaman Ekim ayında; PC, konsol ve mobil cihazlarda, her türlü dijital ürüne toplamda 8.84 milyar harcanmış. Bu harcamaların büyük bir çoğunluğu mikro ödemeler.
 
Bu harcama miktarı geçtiğimiz yılın Ekim ayına göre % 3 daha düşük. Mobil cihazlarda harcanan para ise yine geçen yıla oranla % 7 daha yüksek.
 
PC platformunda Ekim ayında en fazla kazanan oyun League of Legends olmuş. Ancak kazanç ile ilgili net bir bilgi yok.
 
Call of Duty: Modern Warfare ise 4.75 milyon kopya satışla, Ekim ayının en çok dijital versiyonu satılan oyunu oldu. 
 
Call of Duty: Mobile ise 57 milyon $ gibi bir gelir elde etmiş.
 
Ekim ayı, Apex Legends'ın çıkışından bu yana en iyi geçen ayı olmuş. Oyun Ekim ayında 45 milyon $ kazandırmış, Eylül ayında ise 16 milyon $. Bu miktar Eylül ayına göre çok iyi bir miktar ancak FIFA Ultimate Team'in Ekim ayındaki kazancının sadece yarısı.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler