Call of Duty: Modern Warfare 2 – Orijinal vs Remaster Grafik Karşılaştırması

01.04.2020 12:37 Gazali Çetinkaya

 
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered'ın dün PlayStation 4 için çıkış yapmasıyla birlikte orijinal oyun ile remaster versiyonunun grafikleri karşılaştırıldı.
 
Remaster versiyon geliştirilmiş dokular, animasyonlar, fiziksel tabanlı görüntü oluşturma ve yüksek dinamik aralıklı ışıklandırma sunuyor.
 
Bunun yanı sıra Activision, remaster versiyonun neden çok oyunculu moda sahip olmadığı hakkında konuştu. Belirtilene göre Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone şu anda çok oyunculu tarafta aktif bir şekilde ilerliyor. Üçüncü bir oyun ile oyuncu kitlesini bölmek istememişler. 
 
Ayrıca Call of Duty: Modern Warfare 2'den bazı haritalar Call of Duty: Modern Warfare'a eklendi ve sızdırılan üçüncü sezon içerik listesine göre daha fazlası yolda. 
 
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered şu anda PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox One ve PC için 30 Nisan'da çıkacak.

Karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler