Call of Duty Modern Warfare 2 ve Warzone 2 için Sezon 2 Fragmanı Yayınlandı

14.02.2023 13:42 Umut Tandoğan

 
 
Activision, Call of Duty Modern Warfare 2 ve Warzone 2 Sezon 2 için çıkış fragmanını yayınladı.
 
Bu ücretsiz büyük içerik güncellemesi 15 Şubat'ta yayınlanacak. 
 
Güncelleme ile birlikte Warzone 2'nin yeni Japon temalı haritası Ashika Island'ı ve battle royale oyununda yeniden doğumların olduğu Resurgence modunun eklenmesini içeriyor.
 
Warzone 2. Sezon, yeni DMZ görevlerinin yanı sıra, 1'e 1 Gulag'ın dönüşü ve oyuncuların öldüklerinde sırt çantalarını düşürmelerine son verilmesi gibi yeni özellikler ve oyun değişiklikleri içerecek.
 
Modern Warfare 2, Sezon 2'de yeni çok oyunculu haritalar, yeni oyun modları, silahlar ve Ranked Play (Sıralama içeren oyun) sunacak. 
 
Yeni çok oyunculu haritalar: Dome, Zaya Observatory (Savaş Haritası), Al Malik International (Savaş Haritası) ve Valderas Museum.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler