Call of Duty Modern Warfare II'nin Açık Betası 24 Eylül'de Başlıyor

09.08.2022 15:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision ve Infinity Ward, Call of Duty Modern Warfare II'nin Açık Betasının 24 Eylül'de başlayacağını duyurdu. Bu Açık Beta, oyunun çok oyunculu modunu deneyimlemenize ve test etmenize olanak tanıyacak. Ayrıca PC ile konsollar arasında çapraz oynamayı destekleyecek.
 
Call of Duty Modern Warfare II'nin Erken Erişim Betası 22 Eylül'de başlayacak. Erken Beta sayesinde oyunu ön sipariş verenler veya beta kodlarına sahip olanlar oyunu erkenden indirip oynayabilecekler. Ardından 24 Eylül'de beta herkese açılacak. 
 
Activision öte yandan Call of Duty: Next adlı yeni bir etkinlik duyurdu. Bu etkinlik esnasında Infinity Ward, Modern Warfare II'nin çok oyunculu modunu sergileyecek. Ekip ayrıca Modern Warfare II ve bir sonraki Call of Duty: Warzone oyunuyla ilgili daha fazla ayrıntıyı paylaşacak. Bu etkinlik 15 Eylül'de yapılacak. 
 
Call of Duty: Modern Warfare II, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Battle.net üzerinden PC için 28 Ekim'de çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler