Call of Duty: Modern Warfare II'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

24.05.2022 20:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare II'nin 28 Ekim 2022'de çıkış yapacağını duyurdu. Hangi platformlara çıkış yapacağı açıklanmadı. Bunun yanı sıra yeni bir fragman da yayınlandı.
 
Yeni fragman, ikonik karakterlerden oluşan bir ekibin muazzam dönüşünü oyunculara sunuyor. Bu karakterler arasında Captain John Price, Simon “Ghost” Riley, John “Soap” MacTavish, Kyle 'Gaz' Garrick ve Meksika Özel Kuvvetlerinden Albay Alejandro Vargas yer alıyor.
 
Call of Duty: Modern Warfare II, 2019'a çıkış yapan Call of Duty: Modern Warfare'in devamı niteliğinde olacak.
 
Serideki diğer Modern Warfare oyunlarına bakacak olursak:

- Call of Duty 4: Modern Warfare (2007)
- Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009)
- Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
 
Öte yandan CoD: Warzone 2'nin de bu yıl içinde duyurulması bekleniyor. Bu oyun da Infinity Ward tarafından geliştiriliyor.

Ekip daha önce Call of Duty: Warzone 2'nin geliştirilmesine bu yılın başlarında başlanıldığını açıklamıştı. Bunun yanı sıra yepyeni bir oyun motoru kullanılarak geliştirildiğini doğrulamıştı.  
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler