Call of Duty: Modern Warfare PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

30.05.2019 20:39 Gazali Çetinkaya

 
Activision, Infinity Ward tarafından geliştirilen yeni Call of Duty oyunu Call of Duty: Modern Warfare'ı resmi olarak duyurdu. 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net üzerinden PC için çıkacak.
 
Infinity Ward Stüdyo Eş Başkanı Dave Stohl,“Bu, her yönüyle yeniden yaratılmış bir Modern Warfare” diyor. “Bizler, kuralların gri ve savaş çizgilerinin bulanık olduğu, bugünün dünya manşetlerinden ilham aldığımız duygu yüklü bir deneyim yarattık. Oyuncular, ikonik Avrupa şehirlerine ve Orta Doğu’nun patlamaya hazır atmosferine doğru, heyecan dolu ve kalpleri yerinden çıkaracak görevle için çeşitli uluslararası özel kuvvetlerin ve özgürlük savaşçılarının arasına katılacaklar. Ekim’de, bu yoğun ve heyecan verici oyunu, oyun severlerin oynaması için sabırsızlanıyoruz.’’.
 
Infinity Ward Kreatif Direktörü ve Stüdyo Eş Başkanı Patrick Kelly, “Her tasarım aşaması, oyuncuların düşüncesine dayanarak yapıldı,” dedi. “Modern Warfare çıkışıyla, topluluğumuza adım atmış olacağız. İlk olarak, Modern Warfare’in PC ve konsolun cross-play desteğiyle birlikte oynanabilmesini planlıyoruz. İkinci olarak, her zamanki ‘season pass’i ortadan kaldırıyoruz, böylelikle sizlere çıkış sonrasında, daha fazla ücretsiz harita ve içerik sunabileceğiz. Bu daha başlangıç – bundan çok daha fazlası gelecek.” 
 
Oyunun tanıtım yazısı, fiyatları ve ön sipariş bonusları:
 

Karanlık tarafa gitmeye hazır ol, Modern Warfare geri döndü!
 
Yürekleri ağızlara getiren, küresel güç dengesinde belirleyici olacak bir efsanede oyuncular, ölümcül Birinci Kademe ajanlarının rolüne bürünürken risk hiç bu kadar büyük olmamıştı. Call of Duty: Modern Warfare, hayranlarına inanılmaz açık, cesur, kışkırtıcı bir anlatım deneyimi yaşatarak modern savaşın değişen doğasına benzersiz bir yoğunluk getiriyor ve ışık tutuyor. Her şeyi başlatan stüdyo olan Infinity Ward tarafından geliştirilerek tepeden tırnağa unutulmaz Modern Warfare serisinin destansı bir tasvirini sunuyor.
 
İçgüdüsel ve dramatik tek oyuncu hikaye seferinde Call of Duty: Modern Warfare, sadece Modern Warfare'in başarabileceği şekilde sınırları zorluyor ve kuralları yıkıyor. Oyuncular, simgeleşmiş Avrupa şehirlerinde ve Orta Doğu'nun istikrarsız engin topraklarında çok çeşitli uluslararası özel kuvvetlerle birlikte nefes kesen gizli operasyonlarda savaş verecek.
 
Üstelik hikaye burada bitmiyor.
 
Call of Duty: Modern Warfare'de oyuncular tüm oyun boyunca kendilerini saran bir anlatımın içinde olacak. Klasik çok oyuncu moduyla muhteşem çevrimiçi oyun alanını tecrübe et ya da diğerleriyle birlik olarak tüm beceri seviyelerine açık bir dizi elit operasyonda ortaklaşa oyna. 
 
PlayStation Store Standard Edition -- 469,00 TL
PlayStation Store Operator Edition -- 569,00 TL
PlayStation Store Operator Enhanced Edition -- 669,00 TL
Xbox Store Standard Edition -- 472,50 TL
Xbox Store Operator Edition -- 572,00 TL
Xbox Store Operator Enhanced Edition -- 670,00 TL
Battle.net Standard Edition -- €59.99
Battle.net Operator Edition -- €79.99
Battle.net Operator Enhanced Edition -- €99.99
 
Ön Sipariş Bonusları:
 
- Call of Duty: Black Ops 4'te Prestige Token
- PS4 Dinamik Reveal Teması 
Digital Edition Bonus Öğesi
 
Sürümlerin içerikleri henüz detaylandırılmadı. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 66 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler