Call of Duty: Modern Warfare Remastered PC için Çıktı Ancak Oyuncular Mutlu Değil

28.07.2017 14:05 Gazali Çetinkaya

 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın bağımsız sürümü nihayet PC için çıkışını gerçekleştirdi ancak oyuncular durumdan memnun değil.
 
   Memnuniyetsizliğin en büyük sebebi oyunun fiyatı. Bundan öncesinde sadece Call of Duty: Warfare'in Legacy ve Deluxe sürümleri içerisinde ulaşılabilir olan Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın bağımsız sürümü 40 dolar (Steam 164,00 TL) ile satılıyor.
 
   Ayrıca Killhouse, Broadcast, Creek ve Chinatown haritalarını içeren remastered indirilebilir içerik “Variety Map Pack” 40 dolarlık fiyata dahil değil. Bu harita paketine de ekstradan para ödemeniz gerekiyor. Fiyatı 43,00 TL ancak şu anda indirimde.
 
   Fiyatın yanı sıra optimizasyon ve performans konusunda da şikayetler bulunmakta. Steam kullanıcı incelemelerine baktığımızda da Çoğunlukla Olumsuz olduğunu görüyoruz. 
 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered bağımsız sürümü şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty 4 : Modern Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler