Call of Duty: Modern Warfare Remastered Tek Olarak Satılabilir

17.09.2016 19:33 Gazali Çetinkaya

 
   Activision, bu yıl ana oyun olarak çıkış yapacak Call of Duty: Infinite Warfare'in yanında Call of Duty: Modern Warfare'in remastered sürümünü de Legacy Edition ile birlikte oyunculara sunacak.
 
   En çok merak edilen konulardan birisi de Call of Duty: Modern Warfare Remastered'in ayrı olarak satılıp satılmayacağı. Activison bu konudaki açıklamalarında şu ana kadar 80 dolar olan Legacy Edition ile birlikte satılacağının dışında bir bilgi vermiş değil. Ancak remastered sürümü geliştiren Raven Software ekibinin yönetmeni, oyunun tek olarak satılabileceğini işaret eden bir açıklamada bulundu.
 
   Gamereactor ile röportaj yapan David Pellas açıklamasında, oyunun kaç harita ile çıkış yapıp daha sonra kaç harita ekleneceği konusuna değindi ve burada Pellas 16 haritanın Modern Warfare Remastered "sahibi olan herkese ya da Infinite Warfare ile birlikte gelen sürüme sahip olan herkese" ek ücret ödemeden gelecek olduğunu belirtti. 
 
“What we announced before today was that we were going to offer 10 maps on launch, and that’s still true. The announcement today is that the six remaining maps we are actually going to be delivering to anyone who purchases Modern Warfare Remastered, anyone who owns it or a version of Infinite Warfare that comes with it, they’re going to get all 16 of the maps for no additional cost.” 
 
   Burada "anyone who owns it or a version of Infinite Warfare that comes with it" açıklamasındaki ayrım ileride oyunun tek olarak satılabileceğini işaret ediyor olabilir. Şu an için resmi bir açıklama olmadığını da hatırlatalım ancak röportaj esnasında yapılan yorum bu haberi doğrulayacak gibi görünüyor.
 

 
  Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak.
 
   Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü ise çıkışında 10 multiplayer harita içerecek daha sonra ise 6 harita daha eklenip toplamda 16'ya ulaşacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty 4 : Modern Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 10 Dk önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler