Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın Boyutu Belli Oldu

04.10.2016 01:14 Gazali Çetinkaya

   Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın PS4'teki indirme boyutu Noah J adlı kullanıcının paylaştığı ekran görüntüsü ile birlikte ortaya çıktı.
 
   Oyunu PS4 üzerinde ön sipariş yapanlara Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın hikaye modunu 30 gün önceden deneme imkanı veren oyunun boyutu 39.18GB. 10.61GB indirdikten sonra ise belli bir yere kadar oynama imkanı sunuluyor. 
 
 

 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered; Legacy, Legacy Pro ve Digital Deluxe sürümleri adı altında Infinite Warfare ile birlikte çıkış yapacak. Oyun ilk başta multiplayer kısmında 10 harita barındıracak ve daha sonra ücretsiz olarak 6 harita daha eklenecek. 
 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve Call of Duty: Infinite Warfare, 4 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty 4 : Modern Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler