Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone Beşinci Sezonu 5 Ağustos'ta Başlıyor

30.07.2020 22:25 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone'un beşinci sezonu için ilk fragmanı yayınladı ve beşinci sezonun 5 Ağustos'ta başlayacağı doğrulanmış oldu.
 
Fragmanda Call of Duty: Modern Warfare 2'de karşımıza çıkan Shadow Company'nin yeni faction olarak oyuna geleceği gösteriliyor. Rozlin “Roze” Helms, Velikan ve Marcus “Lerch” Ortega üç yeni operatör.
 
Beşinci sezon ayrıca yeni haritalar, silahlar, modlar ve daha fazlasını getirecek. Call of Duty: Warzone stadyumun açılması ve Verdansk haritası için loot odaklı trenin de beşinci sezon ile birlikte gelmesi bekleniyor.
 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 31 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler