Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'un Border War Kostümü Yeniden Adlandırıldı

16.07.2020 11:38 Gazali Çetinkaya

 
Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone'un Birleşik Devletler Sınır Devriyesi'nden esinlenen kostümünün adı ve açıklama yazısı değiştirildi.

Önceden Border War (Sınır Savaşı) adını taşıyan ve açıklamasında "onlara hatalarını göster ve bedelini ödet" yazan kostümün adı Home on the Range olarak değiştirildi ve açıklama yazısına geyik ve antilop eklendi. Görünümü aynı kaldı.

Kostümün adı ve açıklama yazısı polisi yüceltmesi ve Meksikalılara yönelik göçmen karşıtlığı içermesi suçlamalarının ardından değiştirildi.
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, George Floyd'un ölümüyle birlikte artan Black Lives Matter protestolarından sonra oyunlarında ırkçılık ile ilgili önlemleri artırdı. Geçtiğimiz haftalarda da, normalde onay vermek için kullanılan fakat son yıllarda beyazların üstünlüğüne inanan ırkçıların sembollerinden biri haline gelen okay el işareti oyundan kaldırılmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 1 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 3 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler