Call of Duty: Modern Warfare'de Nişan Alırken Şarjör Değiştirilebilecek

04.07.2019 16:38 Nursema Emre

 
Bu yılın son aylarında piyasaya çıkacak olan Call of Duty: Modern Warfare'de daha önce denenmemiş bir mekanik yer alacak: Artık oyun içinde nişan alırken aynı anda şarjörünüzü değiştirebileceksiniz.
 
Bildiğiniz gibi şarjör değiştirme FPS'lerde belki de en stresli ve iki ayağı bir pabuca sokan bir eylemdir. Bu esnada şarjör anlarında hedef ekrandan kaybolur ve araya bir animasyon girmesiyle birlikte şarjör değiştirebiliriz.
 
Ancak bu yeni mekanik pek de böyle işlemeyecek. Call of Duty serisinin yeni oyununda bu tür bir özellik yerine, lazer işaretçisini görmeye devam ettiğiniz ve bu esnada bir animasyon girmeyecek şekilde farklı bir mekanik yer alacak. 
 
Bu özelliği sevip sevmeyeceğimize oyun 25 Ekim'de piyasaya çıktığında hep birlikte göreceğiz.
 
Oyunun çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty 4 : Modern Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 12 Dk önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 1 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler