Call of Duty Modern Warfare'in Survival Modundan Fragman Paylaşıldı

20.10.2019 12:14 Özgür Eroğlu

 
Call of Duty serisinin yeni üyesi Call of Duty: Modern Warfare'in çıkışına çok az kaldı ve oyunun Survival Modu'ndan bir fragman paylaşıldı. Fragman PlayStation'ın resmi YouTube hesabından yayınlandı çünkü oyunun bu modu sadece PlayStation 4 kullanıcıları için özel olacak. 1 Ekim 2020 yılından itibaren diğer platform kullanıcıları kullanabilecekler.
 
Modun tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirecek.
 
Tanıtım Yazısı:
 
İlk olarak 2009'da Modern Warfare 2 ile oyunculara sunulan görev tabanlı ve co-op olarak oynanabilen hikaye modunun uzantısı Special Ops bu yıl Call of Duty: Modern Warfare ile birlikte geri dönüyor.

Dört oyunculu Operasyonlar Katar ordusunun kilit bir lojistik tarafının kaldırılması veya direkt olarak yok edilmesi üzerine olan birbirine bağlı, görevlerden oluşacak. Farklı stratejiler kullanmak mümkün. Sessizce hallet ya da isyanla kafa kafaya mücadele et. Düşmanlar takımınızın kararlarına tepki verecek ve bu da savaşların sonucunun değişeceği anlamına geliyor.

Görevler tek olarak ya da dört oyuncuya kadar co-op olarak oynanabilecek. Operasyonlar size geniş stratejik ve taktiksel seçim yelpazesi sunacakken Görevler uzmanlığınızın belirli silahlar, killstreak'ler ve diğer araçlar ile test edildiği bir deneyim sunacak. Tekrar oynanabilirliği yüksektir. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 26 Sn önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 9 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler