Call of Duty ve The Last of Us Geliştiricileri Yeni Stüdyo Kurdu!

12.03.2024 17:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Austin, Teksas merkezli Emptyvessel adlı yeni stüdyonun kurulduğu duyuruldu. Stüdyonun kurucu üyeleri arasında DOOM, Quake, Call of Duty, The Last of Us, Borderlands, Tomb Raider, The Callisto Protocol ve daha pek çok ikonik seri üzerinde çalışmış isimler bulunuyor.
 
Bağımsız ve AAA bir stüdyo
 
 
 
Bağımsız ve AAA oyun stüdyosu olarak ortaya çıkan Emptyvessel şu anda yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Bu proje nişancı ve aksiyon deneyimini sunmayı hedefliyor. Proje hakkında çok fazla detay bulunmasa da açıklanan bilgilere göre Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştiriliyor.
 
Kapsamlı projelere imza atmayı hedefleyen Emptyvessel, id Software ekibinde kritik görevlerde bulunmuş CEO ve oyun yönetmeni Emanual Palalic ile baş işletme sorumlusu ve genel müdür Garrett Young tarafından yönetiliyor. Bu isimlere baş teknik sorumlu Wei Ning, sanat yönetmeni Alex Palma, animasyon yönetmeni Rico Flores ve diğerleri katılıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler