Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu

19.04.2024 20:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Call of Duty serisi bir yandan yükselmeye ve oyunculara yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan bir video 100 dolarlık bir harcamadan sonra kullanıcılara sunulan animasyonsuz bir paketin nasıl göründüğünü bizlere aktarıyor.
 
Cheetah Print adlı silah seçeneği hiçbir animasyona sahip değil
 
 
 
Warzone ve MW3 oyunlarını oynuyorsanız, Cheetah Print adlı silah seçeneğini görmüşsünüzdür. Oyuncular bu skin'e sahip olmak için 100 dolarlık bir harcama yapıyor ve akabinde kullanıcılar mevcut seçeneğe ulaşabiliyor. Ancak ortaya çıkan video ile beraber elde edilen skin'in herhangi bir animasyon taşımadığı ve düz bir renk seçeneğinden başka bir şey olmadığı görülüyor.
 
Videoda da görebileceğiniz gibi Cheetah Print'e sahip olan oyuncu bir hayli şaşırıyor ve silahın animasyonun bile olmadığını aktarıyor. Yayıncılığını Activision'ın üstlendiği Call of Duty oyunlarına yeni özelleştirmeler, kişiselleştirmeler ve daha fazlası gelmeye devam ediyor.
 
Peki, siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Ayrıca oyunun şu anda Steam sayfasında %35'lik indirimle 45 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtebiliyoruz. Oyunun normal fiyatı ise 70 dolar.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
STALKER 2: Heart of Chernobyl'den Yeni 8 Dakikalık Oynanış Videosu 17 Ekim Silent Hill 2 Remake Sabit Kameraya Sahip Olsaydı Nasıl Görünürdü? 17 Ekim Arma 4'ün 2027 Yılında Piyasaya Sürülmesi Hedefleniyor 17 Ekim Space Marine 2, 4.5 Milyon Oyuncuya Ulaştı 17 Ekim Silent Hill 2 Remake 1 Milyon Satış Sayısına Ulaştı! 17 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler