Can Ataş Yardımlarınızı Bekliyor!

21.12.2011 13:21 Erdinç İyikul

    Oyun ve hayat. Aslında benzer çok fazla yönü var. Oyunlarda nasıl karşımıza zorluklar çıkıyorsa, hayatta da aynen o zorluklarla karşılaşıyoruz. Engeller, görevler ve ne yazık ki tatsız haberler. Keşke hayatında oyunlar gibi bir kayıt noktası olsa ve her kötü durumda en son mutlu olduğumuz anımıza geri dönebilsek!
   
    Anlaşıldığı üzere bu sefer sizin karşınızda güzel bir oyun haberi için bulunmuyorum. Küçük Can'ın yaşadığı talihsizliği anlatmak ve yardım bekleyen bu küçük oyuncu kardeşimize desteklerimizi ulaştırmak adına karşınızdayım.
 
    Can, bizler gibi aslında sıkı bir bilgisayar kullanıcısı. Her oyuncunun olduğu gibi onun da vazgeçilmezlerinden biri bilgisayarının başında vakit geçirmek. Can, banyodan çıkar çıkmaz oturduğu bilgisayarının başında, kötü topraklamadan kaynaklanan kaçak yüzünden elektriğe mahruz kalıyor ve ağır yaralanarak komaya giriyor. Ailesinin maddi durumu çok iyi değil ve malumdur ki, bu tarz yoğun bakım ünitelerinin masrafları oldukça yüksek. Şimdi, bu küçük oyuncu kardeşimizin bizim desteğimize ihtiyacı var. Rakamlar çok önemli değil, önemli olan ona bu zor yolculuğunda destek olmak. Oyuncu ağzından söylemek gerekirse, Can bizden hayat mücadelesini sürdürmek için jetonlar bekliyor.
 
   Haberin hemen altından İHA'nın aile ile yaptığı röportajı ve gerekli hesapların bilgilerini bulabilirsiniz. Maddi destek yapamasakta, dualarımızı bu küçük kardeşimizden eksik etmeyin. Allah'tan şifa dilediğimiz Can'ı, umarım yeniden bigisayarının başında görürüz.

İHA yayınladığı haber için tıklayın.
 
Baba Mehmet Ataş’ın Hesap Bilgileri:

Alacaklı Banka: 0010 Ziraat Bankası Kanal Köprü Şubesi
Alacaklı Şube: 01119
Alacaklı: Mehmet Ataş
Alacaklı Hesap: 28572140 – 5001
IBAN: TR87 0001 0011 1928 5721 4050 01
 

[DHVIDEO=3781]
İlgili İçerik Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler