Candy Crush'ın Oyuncu Sayısı Dudak Uçuklatıyor

27.03.2013 17:07 Samet Konuksal


    Hem Android'de, hem iOS'da ve hem de tarayıcılarda başlayan Candy Crush Saga fenomenini bu günlerde elbet duymuşsunuzdur. Oyunun geliştiricisi King.com, GDC panelinde Candy Crush Saga ile ilgili bazı istatistikler paylaştı.
 
    Yaptığı açıklamalarda firmanın pazarlama müdürü Alex Dale, Candy Crush Saga'nın günlük 50 milyon, aylık 108 milyon tekil oyuncusunun olduğunu belirtti. Oyunu günlük olarak oynayan oyuncuların 49 milyonu Candy Crush'ı mobil cihazlarından, 1 milyonu da Facebook üzerinden oynuyor.
 
    Dale'in belirttiklerine göre King.com, 120 kişilik kadrosuyla girdiği senede yakaladığı Candy Crush Saga başarısının ardından çalışan sayısını 450 kişiye kadar genişletti. Firma, önümüzdeki dönemde Farm Heroes Saga ve Papa Pear Saga adında yeni oyunlarla başarısını devam ettirmeye niyetli.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler