Canlı Yayında "Gerçek Karakterlerle FPS Oyunu" Büyük İlgi Görüyor

21.08.2015 12:25 Talha Aynacı

 
     İnternet üzerinden ilgilendiğiniz konuyla alakalı olarak rastgele insanlarla yazılı, mikrofon ve kamera aracılığıyla sohbet etme imkanı tanıyan Chatroulette'de bugünlerde özellikle oyunseverlerin ilgisini çekecek bir konsept dikkat çekiyor.
 
Daha önce Escape the Room'u etkileşimli hale getiren Red House Mysteries komşuları, arkadaşları ve bazı cosplay artistlerinin desteğiyle ortaya izleyenlerin yönlendirmesiyle hayat bulan bir FPS deneyimine imza attı. Canlı yayında gerçekleşen bir ilerleyiş olduğunu düşünürsek seslendirmeler, görsel efekt ve aktörlerin performansı sadece tecrübe edilesi değil izlenesi bir çalışma ortaya koyuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler