Capcom, Aksiyon Oyunu Exoprimal için Hikaye Fragmanı Yayınladı

16.09.2022 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, dinozor temalı takım tabanlı aksiyon oyunu Exoprimal için yeni dinozorlar dilophosaurus ve carnotaurus'u tanıtan hikaye fragmanı yayınladı.
 
Yıl 2040 ve gezegen büyük bir krizin eşiğinde. Dinozorlar ortaya çıkıyor ve dünyanın dört bir yanındaki şehirlere atık bırakıyor. Tarihin en ölümcül yaratıkları tarafından tehdit edilen dünya, yardım için güçlü Aibius Corporation'a ve onun devrim niteliğindeki teknolojisine sırt dayıyor. Şirketin yeni nesil yapay zekası Leviathan, dinozor salgınlarının nerede olacağını tahmin edebilir ve bölgeye Exofighter'lar yerleştirebilir. Exosuits olarak bilinen son teknoloji mekanize savaş zırhıyla donanmış bu savaşçılar, insanlığın son umudunu temsil ediyor.  
 
Exoprimal, co-op tabanlı çok oyunculu deneyime öncülük ediyor. Oyunun ana modu Dino Survival'da takımlar, beşe beş olarak mücadele ediyor. Maçta diğer takımlardan önce görevleri tamamlamak için yarışıyorsunuz. 
 
Exoprimal, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1286320/Exoprimal/
 
Hikaye fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Exoprimal Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 20 Dk önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 46 Dk önce Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler