Capcom Bazı Projelerini İptal Etti

DMC'nin satışları Devil May Cry 4'ün yarısı kadar olamayacak gibi görünüyor
18.04.2013 17:00 Alkan Adakaner


     Japonya'nın en iyi oyun geliştiricilerinden biri olan Capcom son dönemlerde Batılı bazı firmalarla anlaşma ve satın alma yoluyla Amerika ve Avrupa'da da oyun geliştirmeye başlamıştı. Örneğin DMC ve Dead Rising gibi oyunlar Batılı geliştiricilere emanet edilmişti. Buna karşın firmada işler yolunda gitmiyor.
 
    Firmanın yıl sonu mali tablosunun kötü olmasında beklenilen satışların yakalanamaması var. Örneğin DMC'nin satış beklentileri ilk olarak 2 milyon adetti, daha sonra 1.2 milyona düştü. Son olarak ise 1.15 milyon düştü.  Resident Evil 6'nın ise ilk aşamada 7 milyon adet satması beklenirken şimdi 4.9 milyon adet satması hedefleniyor.
 
    Capcom bu düşüşler sonrasında Batılı geliştiricilerin hazırladığı bazı projeleri iptal ettiğini açıkladı. Bu projelerin ne olduğu bilinmiyor, ama Dead Rising 3 gibi projeler rafa kalkarsa şaşırmamak gerek.
 

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler