Capcom Beat ‘Em Up Bundle PC için Çıktı

10.10.2018 20:53 Gazali Çetinkaya

 
Capcom Beat ‘Em Up Bundle bugün itibarıyla PC için de çıkışını gerçekleştirdi. Şu anda Steam üzerinde 59,99 TL fiyattan satışta.
 
Paketin Steam üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Capcom Beat 'Em Up Paketiyle birlikte oynanan arcade oyunlarının şanlı günlerini yeniden yaşa! Bu kapsamlı koleksiyonda her biri çeşitli çok oyuncu seçeneklerine, çevrimiçi özelliklere ve ayrıntılı galerilere sahip yedi klasik oyun yer alıyor!
 
"Oyun Bitti" ekranlarına veda et! Zorluk seviyelerini ayarla ya da her oyunun tamamında kendine savaşmak için daha fazla can ver. Ayrıca her oyunun İngilizce veya Japonca sürümlerini oynayabilirsin!
 
Yer alan oyunlar: Final Fight, Captain Commando, The King of Dragons, Knights of the Round ve Warriors of Fate'in yanında ayrıca daha önce konsollarda bulunmayan iki oyun: Armored Warriors ve Battle Circuit!
 
Birkaç arkadaşını yanına al, kötü adamları bakışlarınla alt et ve HEPSİNİ PATAKLA!
 
Capcom Beat ‘Em Up Bundle 18 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkmıştı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Capcom Beat ‘Em Up Bundle Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler