Capcom: DMC Daha Geniş Kitleye Hitap Etmeli

23.09.2010 11:27 Alkan Adakaner

 
 
     Capcom tarafından İngiliz geliştirici Ninja Theory'e emanet edilen yeni Devil May Cry oyunu ana karakterimizin bir Emo'ya dönüşmesi nedeniyle tartışmalara konu olmuştu. Ninja Theory ise eski Dante'nin yeterince "cool" olmadığını söylemişti. Bu tartışmalar devam ederken bir açıklama da Capcom'dan yapımcı Motohide Eshiro'dan geldi.

     Devil May Cry 4'ün 2.7 milyonluk satışından memnun olmayan yapımcı, DMC ile 5 milyonun üzerinde satış yapmak istediklerini söyledi. Bu rakam multiplayer modu olmayan (olmayacaktır) bir oyun için oldukça iddialı.

     Eshiro oyunla ilgili "Yeniden yapım dediğimizde, amaçlarımızdan birisi köklere, daha derine inmek ve bu fikirler üzerinden kitlemizi genişletmeyi deneyip oyunu daha fazla insana ulaşılabilir kılmaktır" sözleriyle aslında bu değişimde satışları arttırmanın ilk planda olduğunu itiraf etti.
 
    Bakalım Capcom, satışları arttırmak adına Batılı bir firmaya devrettiği Devil May Cry ile ne kadar başarılı olacak? Heavenly Sword ile pek de başarılı satış rakamlarına ulaşmayan, Enslaved ile ne kadar satacağı merak konusu olan Ninja Theory'den 5 milyondan fazla satacak bir aksiyon oyunu beklemek ne kadar doğru göreceğiz.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler