Capcom, Dinozor Temalı Oyun Exoprimal için Yeni Fragman Yayınladı

23.07.2022 15:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, dinozor temalı takım tabanlı aksiyon oyunu Exoprimal için oyun içi dinozorları tanıtan yeni bir fragman yayınladı. 
 
Fragmanda yer alan dinozorlar arasında Velociraptor, Pteranodon, Ankylosaurus, Pachycephalosaurus, Triceratops ve T. Rex yer alıyor. Diğer türler arasında ise Gas Neosaur, Sniper Neosaur, Evoker Neosaur, Pyro Neosaur, Neo Ankylosaurus ve Neo T. Rex bulunuyor.
 
Exoprimal, co-op tabanlı çok oyunculu deneyime öncülük ediyor. Oyunun ana modu Dino Survival'da takımlar, beşe beş olarak mücadele ediyor. Maçta diğer takımlardan önce görevleri tamamlamak için yarışıyorsunuz. 
 
Exoprimal, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. PC için kapalı ağ testi kayıtları şu anda mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 2 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler