Capcom, E3'de Bombayı Patlatabilir

18.05.2010 15:52 Levent Polater

 
 
    Alınan bilgilere göre Capcom, E3'de popüler oyunlarından biri için devam oyunu duyurabilir. Dün Capcom başkanı Haruhiro Tshujimota, şirket planlarını açıklarken, bundan sonra sıfırdan yeni IP'lerin Japon geliştiriciler tarafından, devam oyunları ve portların ise Batılı yapımcılara emanet edileceğini söylemişti. Bu kararın özellikle Bionic Commando ve Dark Void'in yarattığı hayal kırıklığından sonra alındığı düşünülüyor. 
 
    Dolayısıyla eğer bu bir devam oyunuysa bu oyunu Capcom'un bünyesinde Batılı bir stüdyonun geliştireceğini söylemek yanlış olmaz. E3'de duyurulabilecek bu oyunun çok yüksek olasılıkla yeni bir Resident Evil veya Devil May Cry olacağı yönünde yaklaşılıyor. Resident Evil 5 yapımcısı Jun Takeuchi'nin seriyi terkedeceğini söylemesinden sonra yeni bir Resident Evil duyarsak hiç şaşırmayın. Devil May Cry söylentileri de Resident Evil'dan aşağı kalmıyor.
 
    Tabi bu oyun farklı bir yapım da olabilir, evet şimdi kafaları biraz yoralım bakalım, ne ile karşılaşabiliriz?
 

Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler