Capcom: Gelecek Nesil, Wii U ile Başlamıyor

06.09.2012 10:55 Tunahan Başol


     Capcom, mevcut durumunu, geleceğe yönelik tahmin ve hedeflerini ortaya koyan bir yıllık rapor yayımladı.
 
     Yayımlanan bu raporda, şirket, mevcut geliştirme modellerinden uzaklaşmayı istediklerini belirtti.(Uzun geliştirme süreleri ve yüksek bütçeli oyunlar) Artık daha fazla proje ve devam oyunu için çalışan daha küçük takımlar göreceğimiz de belirtilenler arasındaydı. Ancak yapılan açıklamalardan en ilgi çekici olanı Nintendo'nun yeni konsolu Wii U hakkında oldu:
 
"Nintendo, yeni oyun konsolu Wii U'yu dağıtacak ve o konsola özel bir pazar da ortaya çıkacak. DLC(indirilebilir içerik) artışı da canlanarak devam edecek. Yeni nesil konsol döngüsüne ciddi olarak başlamak için önce zaman gerekir."
 
     Yukarıdaki açıklamada da görebileceğiniz gibi, Capcom, Wii U'yu yeni nesil bir konsol olarak görmüyor. Sizin düşünceleriniz neler?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler