Capcom, Harf Hatalarından Ötürü Üzgün

14.03.2012 14:12 Talha Aynacı


   Capcom Amerika adına konuşan Christian Svensson, son dönemde firmanın 2 oyun kutusundaki hatalı yazım yanı sıra oyun tanıtım videosundaki hatalardan ötürü üzgünlük ve utanç duyduklarını belirtti.
 
     Bildiğiniz gibi Resident Evil: Revelations, "Revelaitons" olarak basılmış haliyle 90.000 adet  oyunu piyasaya sürmüştü. Tam yapımcılar bu hatayı bertaraf etmişken Asura's Wrath'in kutu tasarımında yer alan slogandaki yazım yanlışı "near-impossible chanllenges" karşımıza çıktı. Capcom'un bu konudaki son maharetiyse Steel Battalion oyunu için yayınlanan tanıtım videosunda firmanın kendi adını "Capcpom" olarak yazması olmuştu.
 
"Size Resident Evil oyununa ait kutuların kaç insanın eliden geçtiğini söylemeyeceğim bile. Capcom Japonya ve Amerika çalışanları, Nintendo Japonya ve Amerika çalışanları, ESRB ve kim bilir daha nice insanın gördüğü halde fark edemediği bir hataydı.  Bunun için herhangi bir mazeret ortaya koyamam."
 
    Yorumunda bulunan Svensson bu tatsız olayın ardından Resident Evil 6 ön sipariş rakamlarına değindi. Net bir rakam vermeyen yönetici, Resident Evil tarihinin en çok ön sipariş talebi gören yapımı olduğunu mutlulukla  belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tchia Switch Konsoluna Geliyor 24 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler