Capcom, Onimusha ve Dino Crisis'i Unutmamış

19.10.2010 10:40 Alkan Adakaner


 
     Playstation X'te çok büyük beğeni toplayan ilk iki Dino Crisis oyunu ve Playstation 2'de çok beğenilen Onimusha serisi unutuldu derken Capcom yetkilileri bu oyunların devamı ile ilgili bazen tartıştıklarını açıkladılar.
 
     Capcom'dan Christian Svensson, Onimusha 1-2'nin kendileri için başarılı yapımlar olduğunu, ama Onimusha 3 ve Dawn of Dreams'in öyle olmadığını söyledikten sonra yeni bir oyunun nasıl 3-4 milyonluk bir satış gerçekleştirebileceğini düşündüklerini, ama bu konuda ortaya henüz bir fikrin çıkmadığını belirtti.
 
     Onimusha'nın kökenlerinin Japon kültürü olmasından dolayı Batı'da tutulmasının hiç de kolay olmadığını ve oyunun dünya çapında tutulması için bir çözüm düşündüklerini söyleyen Svensson'a göre yeni oyunda Tom Cruise'un gibi birilerinin olması belki çözüm olabilirmiş.
 
     Svensson, Dino Crisis konusunda da benzer bir bakış açısına sahip. Oyunun tank benzeri kontrol sisteminin (yönünü belirle sonra hareket et) sabit arkaplanlarının günümüz koşullarına uymadığını söyleyen yetkili, Dino Crisis'in zaman zaman gündeme geldiğini, ama Araştırma ve Geliştirme bölümünde veya ticari bölümde parlak bir fikrin ortaya çıkmadığını açıkladı.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler