Capcom, Pragmata'yı 2023'e Erteledi

19.11.2021 14:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, PRAGMATA'yı önceden planladığı 2022 çıkış yılından 2023'e erteledi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek.
 
Gecikme için şirketten yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: "Ekibimiz proje üzerinde çok çalışıyor. Ancak bunun unutulmaz bir macera olmasını sağlamak adına çıkış yılını 2023'e kaydırmaya karar verdik. Bu arada sizinle paylaşmak için yepyeni bir sanat eserimiz bulunuyor. Sabrınız için teşekkürler." 
 
 
 
Distopik bir yakın gelecekte geçecek Pragmata oyuncuları yeni nesil donanım tarafından desteklenen unutulmaz bir maceraya çıkaracak.

Capcom tarafından belirtilene göre "geliştirici ekip daha önce hiç görmediğiniz nefes kesici ve sürükleyici bir bilim kurgu oyunu oluşturmak için ray-tracing gibi yeni nesil donanım teknolojilerinin tüm gücünden yararlanıyor."
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pragmata Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler