Capcom, Resident Evil 6 Satışlarından Memnun Değil

19.12.2012 17:36 Talha Aynacı

 
   Capcom, 31 Mart 2013 tarihinde tamamlanacak finansal yılı içinde Resident Evil 6'dan beklenen gelirin beklenenin altında kalması sebebiyle plan değişikliğine gitti.

   Bu sabah Nintendo 3DS için çıkacak Monster Hunter 4'ü gelecek finansal yıla erteleyen Capcom, finansal yıl içindeki hedeflenen 105.000 milyon Yenlik geliri hem Resident Evil 6'nın hem de Monster Hunter 4'ün yüksek satış rakamlarına ulaşmasına bağlamıştı.
 
   Ancak yayınlanan rapora göre Resident Evil 6 çıkış döneminde güçlü bir satış oranı çizse de, bu oran kısa süre içinde zayıflamış. Bunun sonucu olarak planlamada değişikliğe gidilmiş. Capcom tarihinde en çok dağıtılan oyun olarak adını yazdıran Resident Evil 6'yı alanlardan biri misiniz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler