Capcom, Resident Evil Village'ı PS4 ile Xbox One'a da Getirmeye Çalışıyor

25.09.2020 16:56 Gazali Çetinkaya

 
Resident Evil Village PlayStation 5, Xbox Series ve PC'nin yanı sıra mevcut nesil konsollara da gelebilir.
 
Capcom, bugün düzenlenen Tokyo Game Show 2020 Online sunumu sırasında, Resident Evil Village'ı PlayStation 4 ile Xbox One'a da getirmek için çaba harcadıklarını fakat bu konuda kesin bir söz veremeyeceklerini belirtti.

Yapımcı Tsuyoshi Kanda tarafından belirtilene göre "Resident Evil Village spesifik olarak yeni nesil konsollar ve PC için geliştiriliyor olsa da deneyimi PlayStation 4 ile Xbox One'da da sunmaya bakıyoruz. Buna bakıyoruz fakat herhangi bir söz veremiyoruz. Yine de mevcut nesil konsollarda üst düzey bir hayatta kalma korku deneyimi oluşturmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."
 
Capcom ayrıca Resident Evil Village için yeni bir geliştirici günlüğü yayınladı. Ana karakter Ethan Winters'ı görme fırsatı yakalıyoruz ve biraz da oynanış içeriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Village Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler