Capcom, Resident Evil'ın 15. Yaş Gününü Kutlayacak

Resident Evil 6 da tıpkı 5. oyun gibi aksiyon oyunu mu olacak?
27.12.2011 16:03 Alkan Adakaner

      Resident Evil serisi sadece Capcom'un değil oyun dünyasının en önemli ve sevilen serilerinden birisidir. Şu sıralar Resident Evil: Revelations, Resident Evil: Operation Raccoon City gibi oyunlarla bu efsane devam ediyor.
 
      Yakında 15. yaşına girecek olan Resident Evil serisi için Capcom Japonya'da bir etkinlik düzenleyecek. 20 Ocak'ta düzenlenecek etkinlikte Resident Evil 6 duyurusu yapılırsa çok sayıda oyuncu mutlu olacaktır.
 
      Son dönemlerde Resident Evil 6 söylentilerinin arttığını göz önüne alırsak serinin 15. yaş gününü kutlama etkinliğinde böyle bir duyurunun yapılması sürpriz olmayacaktır. Ne de olsa E3 2012'ye daha çok var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 4 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 8 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 8 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler