Capcom, TGS 09'da Yeni Oyunlar Duyuracak

Capcom'un sevilen karakteri Dante , Devil May Cry 5 ile TGS 2009'da karşımıza çıkarsa bu şaşırtıcı olmaz.
27.08.2009 11:46 İhsan Aktı

Önümüdeki ay düzenlenecek olan ve Japonya kökenli firmalar için ayrı bir önem taşıyan TGS 2009'a 1 ay'dan kısa bir süre kalmışken Capcom , şova sıkı bir şekilde hazırlandığının ve yeni oyunlar duyuracağının ilk sinyallerini verdi.

Capcom'un resmi twitter sayfasında şu cümlelere  yer verildi:
" TGS planlarımız üzerinde sıkı çalışıyoruz. Japonya'da bir kaç yeni oyun ve (Lost Planet 2, Dead Rising 2,Tatsunoko vs. Capcom oyunları için)  bir çok yeni içerik duyurulacak. Heyecan verici! "

Muhtemelen bu açıklamalarıyla hayranlarının heyecanlanmasına sebep olan Capcom'un twitter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer Japon firmalarının da süprizlerine tanık olması beklenen Tokyo Game Show 200924-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başlarında 6 Oyun Ekleniyor 2 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 4 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 4 Saat önce Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler