Capcom Yeni Bir Resident Evil Oyununun Sinyallerini mi Veriyor?

14.03.2014 08:28 Alkan Adakaner


     Capcom her ne kadar Resident Evil serisini korku oyunundan aksiyon oyununa çevirse de bu serinin eski hayranları bile "acaba dişimize uygun bir Resident Evil oyunu bir gün gelir mi" diye düşünmüyor değiller.
 
     Görünen o ki Capcom da yeni Resident Evil oyununa hazırlanıyor. Oyunun facebook sayfasında Resident Evil'daki favori sahnenizi yazmanız isteniyor. Bunu yaparak yolda olan bir Capcom oyununda yer almanız (isminiz veya benzer sahnenin tekrarlanması olabilir) sağlanacakmış.
 
    Resident Evil 7'de böyle bir şeyler mümkün mü bilemiyoruz, ama kim bilir belki de Resident Evil karakterlerinin de bulunduğu farklı türde bir Capcom oyunuyla da karşılaşabiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 24 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 53 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler