Capcom: Yeni Nesilde Geliştirme Maliyetleri Uçacak

Deep Down gibi oyunları geliştirmek ucuz olmayacaktır, ama bu oyunlar kaliteli olursa satışları da oldukça iyi düzeyde olabilir
09.05.2013 08:35 Alkan Adakaner


     Aslında yeni nesilde geliştirme maliyetlerinin artacağından hiç şüphemiz yok; çünkü oyunların daha ayrıntılı olması demeke daha fazla iş gücü ve süreye ihtiyaçlarının olduğu anlamına geliyor. Buna karşın bazı firmalar yeni nesilde geliştirme maliyetlerinin (konsolların yeni mimarisi sayesinde) düşeceğini düşünüyorlardı.
 
    Capcom yetkilileri ise geliştirme maliyetlerinin gelişmiş sistemler ve konsolların fazladan fonksiyonları sayesinde büyük ölçüde artacağını söylüyorlar. Geliştirme maliyetlerinin artacağını öngören Capcom bu nedenle geliştirme ekiplerini yeniden düzenlemeye gidecekmiş.
 
     Bunun yanı sıra oyunları firmanın kendi çatısı altında geliştirmeye daha fazla özen göstereceği de belirtiliyor. Bunun sebebi ise Batılı geliştiricilere teslim edilen firmanın bazı oyunlarının satışlarının hayalkırıklığı yaşatması.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler