Capcom, Yeni Paylaştığı Videolarda Resident Evil 7'nin Grafik Teknolojisini Gösteriyor

29.08.2016 09:53 Gazali Çetinkaya

   Resident Evil 7'yi geliştiren Capcom, CEDEC (Computer Entertainment Developers Conference) esnasında paylaştığı videolar ile oyunun grafik teknolojisini gösterdi.
 
   Bu videolarda ise Capcom'un Resident Evil 7'de fotogrametri kullanarak oyundaki görselliği nasıl oluşturduğuna bakıyoruz. Karakterler, yüz animasyonları ve nesneler üzerine odaklanan bu kısa videolara hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
  Capcom ayrıca vücut taraması için 100 DSLR kamera ve yüz taraması için de 40 DSLR kamera kullandığını da belirtti. 
 
  PlayStation VR ile de oynama imkanı sunacak Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler