Capcom Yeni Strider Oyununu Duyurdu

19.07.2013 10:37 Alkan Adakaner


    Capcom, San Diego'daki Comic-Con'da Strider'ın yeni macerasını Playstation 3, Xbox 360, Playstation 4 ve Xbox One için duyurdu. Oyun Double Helix Games ve Capcom Osaka'nın işbirliği ile geliştiriliyor.
 
    2D düzlemde oynanacak oyunda Hiryu adlı suikastçimizi yöneteceğiz ve Kazakh City adlı Rus mimarisi ile futuristik öğelerin bir araya geldiği şehrimizde çeşitli düşmanlara karşı büyük bir mücadele vereceğiz. Geliştiriciler bölüm tasarımlarının çizgisel bir yapıda olmadığını söylüyorlar.

    Oyunun serbest bir dünya sunduğunu belirten yetkililer ilk Strider ve Strider 2'nin tasarımcılarının bu yeni macerada da rol aldığını ve bölüm tasarımı yaptıklarını söylüyorlar. Oyunun 2014 yılının başında yayınlanması bekleniyor. Aşağıda oyunun duyuru videosunu bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Strider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler