Capcom'un Gizemli Oyunundan Kısa Bir Video

12.04.2011 12:05 Ersin Kılıç


     Capcom son dönemin modasına uymuş ve DD başlıklı bir site açarak yeni oyununun duyurusu için geri sayım başlatmıştı. Capative 2011 fuarında da gösterileceği açıklanan bu oyun için ilk olarak Dragon's Dogma isim tahmini gelmiş, daha sonra ise oyunun ilk ekran görüntüleri ile karşılaşmıştık. Bugün ise oyuna ait kısa bir video ortaya çıktı.
 
     Bu videoda oyundaki iki farklı mekana yer verilmiş. Bu mekanlarda gece ve gündüz döngüsünün oyuna nasıl bir görsellik sunduğunu görebiliyoruz. Açıkçası grafiksel olarak uç nokta olmasa da bu yeni oyun bu yönden oldukça başarılı gözüküyor.
 
     Capative 2011 fuarı geride kaldı fakat yeni bilgi ve duyurular için ambargo süresinin dolması bekleniyor. Bakalım ortaya hangi oyunlar çıkacak. Hepsi bu akşam belli olacak. Oyunun videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler