Captain America Filminin Yeni Videosu Yayınlandı

07.02.2011 13:30 Ersin Kılıç


     Super Bowl'u es geçmeyen yapımlardan birisi de Captain America oldu. Aynı isimli oyunu ile de karşımıza çıkacak olan filmin yeni tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Captain America'nın oyununda, oyuncular kendilerini İkinci Dünya Savaşı'nın ortasında bulacak. Hikayedeki en büyük düşmanımız ise tabi ki filmde de karşımıza çıkacak olan Red Skull oluyor. Oyun filmi ile aynı hikaye işleyişine sahip olsa da ekstra sahneler ve sinematik anlatıma da sahip olacak. Akrobatik bir dövüş sistemi kullanacak olan oyunda en büyük yardımcımız ise Captain America'nın ikonlaşan kalkanı olacak.
 
     Başrollerini Chris Evans, Hugo Weaving ve Tommy Lee Jones'un paylaştığı filmin Super Bowl'da yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 


 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Captain America: Super Soldier Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler