Captain America: Super Soldier Duyuruldu

06.10.2010 12:05 Ersin Kılıç


 
     Marvel'in en önemli karakterlerinden biri olan Captain Amerika uzun bir süreden sonra kendi oyunu ile tekrar oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sega bugün yaptığı açıklama ile Captain America: Super Soldier'in duyurusunu gerçekleştirdi.
 
     Önümüzdeki yıl Captain America: The First Avenger adlı filmi de çıkacak olan Captain America'nın oyununda, oyuncular kendilerini İkinci Dünya Savaşı'nın ortasında bulacak. Hikayedeki en büyük düşmanımız ise tabi ki filmde de karşımıza çıkacak olan Red Skull oluyor. Oyun filmi ile aynı hikaye işleyişine sahip olsa da ekstra sahneler ve sinematik anlatıma da sahip olacak. Akrobatik bir dövüş sistemi kullanacak olan oyunda en büyük yardımcımız ise Captain America'nın ikonlaşan kalkanı olacak.
 
     Açıkçası Sega'nın karnesinde Iron Man 1 ve 2 gibi süper kahraman oyunları olduğu için bu oyun beni pek heyecanlandıramadı. İlk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabileceğiniz oyun, önümüzdeki yıl PS3, Xbox 360, Wii, DS ve PSP için çıkışını yapacak.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Captain America: Super Soldier Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler