Captain America'dan İlk Oynanış Videoları

10.10.2010 17:17 Ersin Kılıç


 
     Marvel'in en önemli karakterlerinden biri olan Captain America'nın oyunu geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. İlk tanıtım videosu ile de karşılaştığımız oyunun ilk oynanış videoları ise bugün yayınlandı.
 
     İşin içinde Sega olunca açıkçası oyundan da şüphemiz bir hayli artmış oluyor. Özellikle Iron Man 1 ve 2'de hayal kırıklığı yaratan Sega'nın süper kahraman oyunlarını kıvıramadığı gerçek. Neyse ki umudumuzu arttıran nokta oyunun yapım firmasının Iron Man serisininkinden farklı olması oluyor. Oyunu Spider-Man Friend or Foe oyunu ile hatırlayacağımız Next Level Games yapıyor.
 
    Lafı fazla uzatmadan oynanış videolarına geçelim. Açıkçası oyunu grafik ve oynanabilirlik olarak oldukça farklı buldum. İkinci Dünya Savaşı döneminde geçecek olan oyun çeşitli öğeleri iyi birleştirmişe benziyor. Batman: Arkham Asylum tarzı dövüşler ve Prince of Persia serisindeki gibi platform öğeleri oyuna eklenmiş. Tabi bu öğelerde bir çok hata da bulunuyor. Örneğin dövüş sistemindeki yapay zekanın biraz düşüğndürücü olduğunu söyleyebilirim. 
 
     Yaz aylarında karşımıza çıkacak olan oyunun New York Comic Con'da yayınlanan ilk oynanış videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Captain America: Super Soldier Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 3 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 7 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 7 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler