Captain Tsubasa: Rise of New Champions PS4, Switch ve PC için Duyuruldu

21.01.2020 14:46 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Tamsoft, Captain Tsubasa: Rise of New Champions oyununu resmi olarak duyurdu.
 
Bu yıl içinde PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
Captain Tsubasa manga ve animesini temel alan arcade futbol oyunu Captain Tsubasa: Rise of New Champions anime tarzı grafikler ile birlikte gelişmiş efektlere, her bir popüler karakterin stilinin ayrıntılı sunumuna ve oyuncuların basit kontrollerde ustalaşarak rakiplerine hayallerindeki hareketleri ve gol vuruşlarını sergilemesini sağlayacak gerçek zamanlı, hızlı bir oynanışa sahip olacak. Hikaye, Versus ve Online Versus olmak üzere üç oyun modu içerecek.
 
Açıklanan karakterler arasında Tsubasa Ozara, Kojiro Hyuga, Genzo Wakabayashi, Taro Misaki, Jun Misugi, Hikaru Matsuyama yer alıyor. Bir de henüz açıklanmayan gizemli bir karakter bulunacak. 
 
Bandai Namco Entertainment Avrupa pazarlama, dijital ve içerik başkan yardımcısı Herve Hoerdt oyun ile ilgili olarak "Captain Tsubasa: Rise of New Champions sadece manga ve anime hayranları için yapılmadı. Tüm dünyadaki futbol hayranları tarafından da beğenilecek bir oyun olacak." dedi. 
 
Ekran görüntülerine, kapak tasarımına, duyuru fragmanına ve Yoichi Takahashi'nin özel mesajına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Tamsoft Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Arcade Futbol Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 39 Dk önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler