Carmack: Doom 3 BFG, Vita ve Wii U'ya Gelebilirdi

Doom 3'ü özellikle PS Vita'da oynamak ilginç olabilirdi
02.08.2013 17:21 Alkan Adakaner


     Nintendo Wii U ve Playstation Vita her ne kadar çıkış dönemlerinde büyük merak uyandırmış olsalar da her iki konsolun satışı da beklenen düzeye ulaşamadı. Bu durum oyun geliştiricilerinin planlarını da doğal olarak değiştirdi.
 
    Ünlü programcı ve oyun tasarımcısı John Carmack'ın açıklamalarına göre Doom 3: BFG Edition, PC, Xbox 360 ve Playstation 3'ün yanı sıra Wii U ve PS Vita için de çıkabilirmiş. Bu konu üzerinde düşünen Carmack, Vita ve Wii U'ya olan ilginin düşük olması nedeniyle bu planlardan vazgeçilmiş.
 
    John Carmack'ın yanı sıra bazı stüdyolar da bu konsollar için geliştirdikleri bazı oyunları iptal ettiklerini açıklamışlardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom 3: BFG Edition Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler