Carmageddon: Max Damage Ertelendi

03.05.2016 17:10 Tunahan Safdır

 

     Carmageddon serisinin yeni halkası Carmageddon: Max Damage'in çıkış tarihi, ilk olarak 3 Haziran 2016 şeklinde açıklanmıştı. Ancak oyun bu tarihte çıkışını gerçekleştiremeyecek.
 
     Yapımcı ve dağıtıcı firmaların ortak kararı doğrultusunda oyunun çıkış tarihi 8 Temmuz 2016'ya çekildi. Bunun sebebi olarak geliştirici ekibin oyunda yer almasını istediği özellikler için ekstra süreye ihtiyaç duyulduğu belirtilen açıklama beraberinde ön sipariş yapan oyuncuların sahip olacağı içerikler de netlik kazandı.
 
     Buna göre ön sipariş veren oyuncular Tez Eagle ve Iron Hawk isimli 2 ekstra araca, her iki araç için 2 tane olmak üzere 4 farklı araç temasına ve dijital olarak indirip okuyabilecekleri Where Eagles Die isimli bir adet çizgi romana sahip olacaklar.
 
     8 Temmuz tarihinde çıkış yapacak olan Carmageddon: Max Damage'in ön sipariş içeriklerine yönelik yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Carmageddon: Max Damage Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Stainless Games Dağıtıcısı: Stainless Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler