Carmageddon: Reincarnation Yeni Nesle Geliyor

20.03.2013 17:03 Samet Konuksal


    Bir Kickstarter projesi olarak başlatılan Carmageddon: Reincarnation, bağış kampanyasıyla birlikte 625 bin dolar toplamıştı. PC'ye özel olarak duyurulan oyunun bütçesi genişleyince hedefler de büyüdü.
 
    Gelen haberlere göre oyunun yapımcısı Stainless Games, Bullfrog'un kurucusu Les Edgar'dan 3.5 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Alınan bu büyük mebladan sonra Carmageddon: Reincarnation, yeni nesil konsollar için de duyuruldu.
 
    Bullfrog her ne kadar Stainless Games'a 3.5 milyon dolar gibi büyük bir yatırım yapsa da, Stainless Games oyunu bağımsız olarak geliştirmeye devam edecek. Bu yatırımla ilgili Les Edgar, "Staniless Games'e inancım her zaman tamdı. Carmageddon ismi dört gözle yeniden dirilmesini beklediğimiz bir seriydi. Bu dirilişin de en iyi haliyle yapılması gerekirdi." sözlerini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Carmageddon: Reincarnation Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Stainless Games Dağıtıcısı: Stainless Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler