Carmageddon: Reincarnation'dan Yepyeni Bilgiler

18.05.2012 14:13 Levent Polater


     Stainless Games tarafından yapım süreci "Kickstarter"a kalan Carmageddon: Reincarnation için yepyeni detaylar gün yüzüne çıktı. Bunları madde madde şeklinde aşağıda bulabilirsiniz: 
 
* Oyun, offline'ken LAN desteğini sunacak.
 
* İlk Carmageddon'daki "Pratcam" özelliği oyunda olacak. (Pratcam'i linke tıkladığınızda sol üst köşede görebilirsiniz.)
 
* İlk oyundan Tony de yerini alıyor. 
 
* Polisler geri dönüyor. Standard, APC ve Oppressor şeklinde birden fazla sınıfa ayrılacak olan polisler, yaptığınız yaramazlıklarla doğru orantılı bir biçimde daha da sağlam karşınıza çıkacaklar.

* Oyuncular, araçlarındaki sürücülerini görebilecekler. Çetin bir çarpışma anında bu sürücüler, camdan dışarıya uçabilecekler. 
 
* Stainless, PC için online multiplayer'da Steamplay uygulamasını kullanmak istiyor. Çapraz platform da düşünülüyor.
 
    Carmageddon: Reincarnation, Şubat 2013 için çıkarılmayı planlanıyor. İlk başta, PC, Mac ve Linux için geliştiriliyor. Daha sonra PS3 ve Xbox 360'a özel bir çıkış tarihi de verilecek. Eğer projenin gerçekten tamamlanmasını istiyorsanız Kickstarter'ına yardımcı olabilirsiniz. Buradan sizi ilgili sayafaya alalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Carmageddon: Reincarnation Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Stainless Games Dağıtıcısı: Stainless Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler