Castlevania Demosu PS Plus Üyeleri İçin Hazır

22.09.2010 13:01 Ersin Kılıç


 
     Hatırı sayılır bir oyun geçmişine sahip olan Castlevania serisi en iddialı olduğu 3D grafikli yeni oyunu Lords of Shadow ile oyun severlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. MercurySteam'in Kojima'nın desteği ile geliştirdiği oyunun tam sürümünden önce ise oyuncular demo ile oyun hakkında ufak bir bilgiye sahip olacak.
 
     Geçtiğimiz günlerde demo duyurusu yapılan oyunun demosu bugün, Playstation Plus üyeleri için indirilebilir olarak PSN'deki yerini aldı. Normal hesaplı PS3 sahipleri ve Xbox Live kullanıcıları ise demoyu tam bir hafta sonra yani 29 Eylül'de indirebilecekler.
 
     Cinsel sahneler ve kanlı içeriği nedeniyle +18 yaş damgası yiyen Castlevania: Lords of Shadow, 8 ekim'de rafları süslemeye başlayacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler