Castlevania: Grimoire of Souls iOS için Duyuruldu

17.04.2018 16:42 Gazali Çetinkaya

 
   Konami, Castlevania serisinin yeni aksiyon oyunu Castlevania: Grimoire of Souls'u iOS cihazları için duyurdu.
 
   Castlevania: Grimoire of Souls Kont Dracula'nın tamamen yok edildiği bir gelecekte geçmektedir. Sonsuz barış dünyaya ulaşmış gibi görünmektedir ancak Genya Arikado'ya teslim edilen bir mektup barışçıl döneme son vermeye çalışçaktır. Genya Arikado mektuptaki "Kont Drakula yeniden dirilecek" yazan kısmın doğru olup olmadığını öğrenmek için mektubu gönderen kişiye doğru yola çıkar.
 
   Ana karakter Genya Arikado ve Lucy ise Genya Arikado'yu destekleyici rolünde ancak Alucard, Simon, Charlotte, Shanoa ve Maria karakterleri de oynanabilir olarak bulunacak.
 
   Oyun gerçek zamanlı co-op, dört oyunculu co-op boss rush ve dört vs. dört oyuncu modları ile multiplayer desteği de sunacak.
 
   Çıkış tarihi henüz belli değil.
 
   İlk ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler