Castlevania: LoS'a 2 Yeni DLC Yolda!

Castlevania: Lords of Shadow, beklentilerin üzerinde bir oyun olmayı başarmıştı.
22.12.2010 19:04 Levent Polater

 
 
    Konami, bugün Castlevania: Lords of Shadow için 2 yeni indirilebilir içerik duyurdu. İkisinin de 2011'in başlarında çıkacağı düşünülüyor.
 
    İlk DLC, 'Reverie' adında yayınlanacak ve pakette oyunda vampirlerin kraliçesi konumunda bulunan Carmilla'nın eski hizmetçilerinden biri olan Laura'ya yardım etmeye çalışıyoruz. Kraliçe ölünce yeni bir tehdit boy göstermiş ve bunu yok etmek yine bize düşüyor.
 
    İkinci DLC'miz 'Resurrection' adında çıkacak ve 'Reverie'den daha büyük bir boyuta sahip. Bu içerikteki hikaye, oyunun bitişinden sonra konu alıyor ve sonunda sıradışı bir düşman ile karşılaşma vaati verilmiş.
  
    2 DLC'nin de tam olarak ne zaman çıkacağı ve fiyatı belli değil. Tek bildiğimiz içeriği ve 2011'in başlarında çıkacağı. Lords of Shadow'a doyamayanlardansanız bu içerikleri beklemenizde fayda var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler